José van Egmond

Training Wim Hof Methode door Evert Hettema 29 maart 2020

In de loop van de tijd hebben wij als mens een andere houding ten opzichte van de natuur ontwikkeld en zijn daardoor fysiek en mentaal verzwakt. We zijn vergeten dat wij een natuurlijke kracht bezitten die ons in staat stelt te overleven in extreme en stressvolle situaties, die gepaard gaan met de hectiek van deze tijd. Door ons niet meer bloot te stellen aan de koude, te oppervlakkig ademen en de natuur verruilt hebben voor stenen schuilplekken, dwalen we ver af van onze natuurlijke staat van zijn.

Doordat we kleding dragen, teveel zitten en de temperatuur thuis en op het werk kunstmatig regelen, hebben we de natuurlijke stimulatie van ons lichaam sterk verminderd. Hierdoor zijn de eeuwenoude mechanismen die verband houden met onze overleving en basisfunctie’s aangetast. Deze diepere fysiologische lagen worden helaas niet meer geactiveerd, waardoor wij niet langer contact maken met deze natuurlijke kracht. Deze fysiologische processen die als het ware ingesukkeld zijn, ga je door middel van de Wim Hof Methode activeren.
Door de Wim Hof Methode te gaan leren en er dagelijks mee aan de slag te gaan, laat je de natuurlijke kracht en het vermogen om diep invloed uit te oefenen op delen van het autonoom zenuwstelsel ontwaken. Je leert het te controleren.

Vandaag is jouw dag om de controle terug te pakken en je reis te beginnen naar een gelukkiger, gezonder en sterker mens.

Wanneer? Zondag 29 maart 2020 van 13:30 tot 17:30 uur

Waar? De Studio, Emmakade 59 Leeuwarden

Investering in jezelf is € 85,00

Aanmelden? https://www.paynplan.nl/p/20439