Image Alt

José in bedrijf

José in uw bedrijf werkt

De energie binnen uw bedrijf staat of valt met de energie van uw medewerkers. Soms stroomt het allemaal geweldig en lijkt alles bijna vanzelf te gaan. Andere keren lijkt de energie wat te stotteren. De flow is er uit.

Medewerkers met energie
Wanneer werken als werk gaat voelen, kost dit energie. Wanneer werk uitdagend, prikkelend en prettig is, gaat het als vanzelf. Het stroomt, de flow zit er lekker in. Soms stroomt het even niet. Dit kan liggen aan verschillende factoren, bedrijfsmatig, je zit zelf even niet lekker in je vel of door gebrek aan energie van jouw medewerkers. De oorzaak is niet altijd werk gerelateerd. Wel leidt verlies aan energie vaak tot minder goede prestaties, ziekteverzuim, frequente afwezigheid en andere gedragingen waardoor de flow uit het werk is. Dit raakt de medewerker zelf, collega’s en jouw bedrijf.

Als het werken weer leuk is
Door de energie en balans weer terug te brengen op welk vlak dan ook, gaat alles weer stromen. De flow is weer terug. Een prettige werksfeer en vitale medewerkers in hun kracht. Gezonde, vitale en gelukkige medewerkers hebben meer waarde voor je bedrijf.

Medewerkers in hun kracht
Een persoonlijk gesprek met de medewerker leidt tot een persoonlijk plan van aanpak. Wij luisteren en zetten de medewerker weer terug in zijn/ haar kracht. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Daarom is geen plan gelijk.

Tijdens een vertrouwelijk gesprek van 1,5 uur, ontdekken we waar de energielek zit. Op maat en in overleg maken we direct een plan van aanpak. Aan de hand van dit plan, koppelt José in bedrijf een professional aan de medewerker. Onder professionele begeleiding gaat de medewerker met zichzelf aan de slag. Met als doel energie weer terug te winnen en als groter doel een fit en energiek bedrijf. Minder ziekteverzuim, betrokken medewerkers met hart voor de onderneming.

Workshops/ Lezingen
José in bedrijf geeft ook workshops en lezingen. Daar waar 1 op 1 maatwerk is, zijn de workshops en lezingen uitermate geschikt voor teams en/of afdelingen. Workshops over voeding, beweging en vitaliteit. Uitgebreide informatie over wat voeding voor je kan betekenen. Hoe dit te implementeren in een werkend bestaan en in combinatie met het gezinsleven. We zijn zo gewend aan onze boterham met kaas en pindakaas, dat een verandering qua eetgewoonte vaak lastig in te passen is. Tijdens de workshop geeft José in bedrijf tips en tricks. En wat nou als je geen abonnement bij de sportschool ambieert? Hoe kan je dan alsnog aan voldoende beweging komen? Ontspannen is voor iedereen weer anders. In een wereld waar we veel moeten en alles vooral gericht is op doen, is ontspannen een ondergeschoven kindje. Wat is ontspannen? Hoe doe je dat en wat levert dit op? Vitaliteit geeft vrijheid, vrijheid geeft ruimte, ruimte geeft energie.

Wat heeft jouw bedrijf nodig? Aan de hand hiervan maakt José in bedrijf  workshops/lezingen op maat voor jouw team, afdeling of gehele bedrijf.

Wanneer we vanuit ons hart kunnen werken, voelt werken niet als werk!

José in bedrijf:
Een energiek bedrijf
Een energieke werkomgeving
Meer energie in uw organisatie

Neem contact met mij op voor meer informatie en een offerte op maat.