Image Alt

José in beweging

José in beweging

Zitten is het nieuwe roken. Beweeg jij wel voldoende? Personal Training een weg naar zowel fysieke als mentale fitheid. Soms is dat duwtje in de rug net even wat je nodig hebt weer in beweging te komen. Dan is Personal Training (PT) helemaal nog niet zo’n gek idee.

Ook als je die stimulans niet nodig hebt, kan PT jou verder helpen. Wat dacht je van het werken naar een specifiek doel, afvallen, aankomen of een sportieve uitdaging?Bijvoorbeeld ter voorbereiding op jouw ultieme hardloopwedstrijd, suptocht, survival uitdaging of welk sportief evenement dan ook.

Personal training kan jou ook medisch ondersteunen, bijvoorbeeld door te werken aan meer balans, weer op krachten komen na een blessure of na een periode van revalidatie. Onder professioneel toezicht sport je veilig en binnen jouw eigen grenzen. Want grenen moet je verleggen en niet overschrijden. De scheidingslijn tussen blessure-pijn en groei-pijn is erg dun. Maak daarom gebruik van de expertise van een gediplomeerd personal trainer.

Wil jij
Werken aan een sportief doel
Werken aan je lichaam
Sterker worden
Fitter worden
Een betere conditie

Tarieven:
Personal Training € 55,00 per uur
Trainingsschema € 80,00 aan de hand van jouw doelstelling schrijf ik een trainingsschema. Met dit schema ga je dan zelfstandig aan de slag. Zonder begeleiding ga je verder werken aan jouw doel.

Neem contact met mij op, dan maken we een afspraak. Ik help je graag.