Image Alt

José in de praktijk

José in de praktijk

Alles is met elkaar verbonden. Soms heb je last van je knie en komen we uit op een probleem in je darmen! Een klacht is een signaal en hier moeten we iets aan doen. Er is een verstoring in je systeem. Deze verstoring kan een gevolg zijn van een energieverdelingsprobleem. Hierdoor lukt het je wellicht niet goed om te herstellen van een knieblessure en blijft het maar zeuren. Interessant is dan om te kijken waar gaat die energie naartoe? Wat vraagt er extra aandacht? Dan kan het zomaar zijn dat we bij de darmen uitkomen. Dit is slechts een voorbeeld. Heb je klachten en wil je samen met mij op zoek naar de oplossing? Neem contact met mij op.

Naast de groepstrainingen, workshops en masterclasses, geef ik ook 1 op 1 therapie. Soms is het fijn om de volledige aandacht voor jezelf te hebben. Loop jij rond met klachten waar jij klaar mee bent. Kan je wel wat hulp en ondersteuning gebruiken? Ik help je graag verder.

Samen kijken we niet alleen naar je huidige klachten, dat is slechts een foto, een fractie van het geheel. We lopen de volledige film af, zodat we kunnen ontdekken waar jouw klachten vandaan komen. Op deze manier werken we constructief aan jouw gezondheid. Wellicht zet ik een quick win in voor je huidige klachten, zodat we de tijd en rust creëren om de werkelijke oorzaak aan te pakken. Zodat we herhaling te voorkomen.

Klachten zijn signalen, ze beschermen je voor verdere ellende. Echter wanneer we de klachten negeren of er slechts een “pleister” op plakken, komen we niet bij het echte probleem.Sterker nog, je zult alleen nog maar meer klachten krijgen. Een “pleister” of “pilletje” zorgt ervoor dat je tijdelijk wellicht klachten vrij bent of je beter voelt, echter wanneer de oorzaak van de oorzaak van de oorzaak niet wordt aangepakt, komen de klachten op den duur keihard weer terug en misschien in het gezelschap van wat extra ongemakken.

Wij gaan op zoek naar de bron. Ik werk oplossingsgericht en gebruik diverse interventies gericht op het gehele lichaam en welzijn. Dit omdat alles met elkaar verbonden is. Het een kan niet zonder het ander. Alleen een aanpassing op je voeding of meer bewegen, zal niet voldoende zijn. Samen met jou kijk ik verder.

Tijdens onze gesprekken leg ik ook uit wat en waarom, want wanneer jouw hersenen begrijpen waarom je iets moet veranderen, is een verandering gemakkelijker door te voeren en vooral ook vol te houden!

Waar kan ik jou mee helpen?

Neem contact met mij op, dan maken we een afspraak.