Image Alt

José op de mat

José op de mat

Yoga is meer dan alleen een houding. Yoga werkt zowel fysiek als mentaal.

Yoga geeft ruimte, maakt je leniger, soepeler en vermindert stress. Je krijgt een betere doorbloeding van je spieren, huid en overige organen met alle gunstige gevolgen van dien. Ook verbetert het je ademhaling, waardoor je meer energie krijgt. Het fijne van yoga is, het is altijd goed. Er moet niets en dat is wel zo lekker, want we moeten al zoveel. Je hoeft niets te kunnen en er valt niets te winnen. Het enige gewin is dat je er beter van wordt.

Met yoga breng je lichaam en geest in balans
Hoe vaker je aan yoga doet des te meer je het gaat toepassen in je dagelijks leven. Of je het wilt of niet. Dit proces gaat vanzelf. Door regelmatig op de mat te verschijnen creëer je inzichten en ga je automatisch bewuster leven.

Bij yoga gebruik je je hele lichaam, je houding verandert letterlijk en figuurlijk

Hormoon yoga
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat yoga stress reduceert. Daarnaast heeft het een gunstig effect op je hormoonhuishouding. Het helpt bij klachten als, PMS, (pré)-menopauze, PCOS, Endometriose en het ondersteunt de werking van het immuunsysteem. José op de mat verzorgt speciale programma’s die gericht zijn op het reguleren van je hormoonhuishouding. Een combinatie van yoga, ademhalingsoefeningen, mindfulness, voedings- en leefstijl advies. Afhankelijk van jouw zorgpakket kunnen de kosten dit programma (deels) worden vergoed vanuit je zorgverzekering.

Yoga Therapie
Yoga Therapie helpt je bij jouw eigen herstelproces, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Yoga Therapie helpt je bij een burn/ bore-out, stress, angst, paniek, depressie, rugklachten, slaapstoornissen, chronische pijn, trauma verwerking. Wil je graag op een zachte en fijne manier weer op kracht komen. Dan helpt Yoga Therapie je bij jouw herstelproces, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. De therapie richt zich op yoga, ademhaling en mindfulness. Als nodig voeg ik een voedings- en/of leefstijl advies toe aan het programma. Jouw behoefte is persoonlijk, daarom maak ik een programma op maat. Afhankelijk van jouw zorgpakket kunnen de kosten van dit programma (deels) worden vergoed vanuit je zorgverzekering.

Is dit iets voor jou?
Neem contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden. Ik help je graag verder.

Yoga omdat het zo lekker is
Yoga in een kleine groep of privé yoga heeft veel voordelen. De scheidingslijn tussen blessure-pijn en groei-pijn is heel dun. Bij privé yoga of yoga in een kleine groep beoefen je yoga in een veilige omgeving onder professionele begeleiding. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en het werken aan specifieke aandachtspunten. Doordat er minder prikkels zijn heb je ook een betere focus. In een grote groep of onbegeleid yoga beoefenen, vereist niet alleen discipline maar ook kennis en je moet goed weten wat je doet. In een grote groep verdwijn je snel in de massa. Dat kan soms fijn zijn, even onzichtbaar. Een groter risico op een blessure is de keerzijde hiervan.

Privé yoga biedt veel voordelen. De volledige aandacht gaat naar jou. Bij het hebben van een blessure of een specifiek doel is dat wel zo fijn. De les is volledig op jou afgestemd. Soms is het ook fijn privé les te krijgen om je op weg te helpen. Zodat je later gemakkelijk kunt instromen in een groepsles.

Wil je liever niet alleen? Kies dan voor yoga in een kleine groep. Er is van alles mogelijk. Je kan een eigen groep samenstellen of jezelf voegen bij een van de bestaande lessen die voor iedereen open staat.

€ 60,00 duur 75 minuten

€ 100,00 per les, duur 75 minuten, vanaf 2 deelnemers met een maximum van 6 deelnemers

Voor lessen in groepsverband ben je welkom bij ons in De Studio. Samen met Maria de Jong verzorgen wij diverse groepslessen. Zowel yin als yang komt uitvoerig aan bod. Kijk op www.bijonsindestudio.nl voor meer informatie.

Meer informatie?
Neem contact met mij op dan maken we een afspraak. Ik help je graag.