Image Alt

José op het podium

José op het podium

De kleinste verandering kan al een heel groot effect hebben.
Voor vrijwel alle (chronische) klachten is er een interventie.

José op het podium

Voor grotere groepen sta ik in mijn kracht. Met mijn masterclasses, workshops en trainingen breng ik mijn kennis op geheel eigen en enthousiaste wijze over aan groepen die geïnteresseerd zijn hun leefstijl aan te passen op weg naar een voor hun optimale gezondheid en leefstijl.

De bijeenkomsten zijn stuk voor stuk niet alleen maar informatief, ze zijn zeker ook interactief. Als deelnemer ga je niet alleen kennis vergaren maar ook ervaren. elke bijeenkomst is zowel informatief als actief en praktisch. Zodat je huiswaarts gaat met een bak aan kennis en ervaring. Om bij thuiskomst de weg in te slaan van verandering, de weg naar optimale gezondheid, flexibiliteit en weerbaarheid!

Onze huidige leefstijl vraagt heel wat van ons. Zonder ons ervan bewust te zijn, staan we steeds verder van onze genen af. De techniek haalt ons in. Onze genen kunnen ons niet meer bijhouden, met alle gevolgen van dien. Ze noemen veel aandoeningen niet voor niets welvaartsziekten. Het begint vaak met vage klachten, die we voor lief nemen. We denken dat ze erbij horen. Dan zegt men vaak: “Het zal de leeftijd wel zijn”. Langzaam komen er steeds meer (kleine) ongemakken bij. We passen onszelf aan op de klachten. Deze aanpassingen zijn vaak beperkend en van invloed op ons sociale leven, op onze bewegingsvrijheid, manier van denken en hoe we onszelf voelen.

Elke klacht of pijn die je ervaart is een signaal van je lichaam. Het is een signaal dat er iets niet gaat zoals het moet gaan. Het voordeel van pijn is dat het je behoedt voor iets ergers. Daarom moet je pijn niet negeren. Het is een prachtig signaleringssysteem, waar je naar moet luisteren. Pijn moet je niet voor lief nemen, daar moet je iets mee doen. Wanneer je luistert naar wat ons lichaam vertelt, kan je de juiste stappen ondernemen. Je wordt weer fit en gezond. Je ervaart de vrijheid en het geluk van gezondheid.

Luisteren naar je lichaam getuigd van kracht, durf en liefde. Je hebt het lef dingen onder ogen te zien en met jezelf aan de slag te gaan. Dit betekent dat je je gezondheid serieus neemt. Graag help ik je hierbij. Het is nooit te laat om te leren luisteren naar je lijf. Ik leg je graag uit wat de signalen zijn die jouw lijf uitzendt. Wanneer je het mechanisme hierachter begrijpt is het veel gemakkelijker je leefstijl aan te passen. Te kiezen voor iets anders, een ander voedingsmiddel, vaker in beweging te komen, meer momenten voor jezelf nemen om te ontspannen. Wat er maar nodig is jouw lichaam en geest in een gezonde staat te brengen.

It’s all about energy!

Wetenschap toont aan
Uit een groeiend aantal wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat er een niet te verwaarlozen relatie bestaat tussen voeding, leefstijl en ziekten. Slechte voedings-, bewegings- en leefgewoonten spelen een grote rol bij het ontstaan van bijvoorbeeld vruchtbaarheidsproblemen, obesitas, kanker, hart- en vaatziekten, diabetes en auto-immuunziekten.

José op het Podium zet jou in beweging en helpt je bij een andere leefstijl. Zodat jij jezelf weer kunt zijn, je energiek voelt. De vrijheid ervaart om te bewegen, te ontspannen en te leven.

Interesse in een workshop, masterclass of training? Neem contact met mij op, dan maken we een afspraak.